libido tinggi

sy terpaksa balik kg awal nak bersalin ni, tp dah 8 bulan lah, ter ldr lah dgn suami, mslhnya skrg ni libido sy tengah tinggi, hujung2 ni la rasa nak bersama tu kuat🤧suami xde kat sebelah pulak, try puasa xboleh kdg lapar xtahan, mak pun xbg puasa sgt, yg sama masalah mcm sy ni korg buat mcmana, xsenang duduk slagi xdapat adoi, malas nak pikir tp tulah asyik main je kat kpala ni, xkan la nak puaskan diri sndri kan dosa, apa solution korg buat eh, soalan tahpape tp tulah sy nak tau jgk sy sorg jeke pelik😭tp sy xlayan video2 pelik tu, mmg tanak rasa berdosa, tp apa solution lain,puaskan diri sndri pun dosa jgk kan🤧

1 Balas

ia normal brlaku pd sesetengah wanita yg hamil..jika husben free sbtu ahad tak bkje..blh mintk husben balik kg jumpa dgn puan..bgtw husben trus terang..mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya aamiin

5mo ago

normal..saya pun rasa mcmtu..tp husben tkut nk bersama masa perut besar tu. tp sy tetap juga goda husben sbb tk tahan sgt. 🤭🤭