Normal Ke Angin Bagi Wanita 3 Bulan Period??

Assalamualaikum Hi Semua, boleh saya tahu kalau perempuan asyik angin satu badan , dan selalu akan nak mual sebab angin dalam perut sukar keluar?? Perlu exercise ke untuk kurangkan angin dalam badan, or ade makanan yang ideal dalam tempoh ini?? Terima Kasih Atas Pandangan Dan Khidmat Nasihat Anda Semua, Semoga Tuhan Membalas Kebaikkan Buat Anda Semua

1 Balas

wsalam 3 bln period xbenti ke sis

5y ago

bukan2 period dah xde cuma asyik angin satu badan nak kentut dan angin dalam badan jadi xselesa sampai macam nak mual2