Suspect ovarian cancer

Assalamualaikum semua, beberapa minggu yg lepas saya ada update mengenai period berpanjangan selepas appendix operation. Semalam saya dapat khabar yg semua wanita takut dan taknak pun kene, hasil dari blood test saya menunjukkan kadar CA125 (ovarian cancer) tinggi 249.0 . Doc bagi surat refer ke hosp untuk checkup dgn teliti oleh doc pakar sama ada betul atau tidak saya ada ovarian cancer dan mendapatkan rawatan selanjutnya. Saya terkedu, selepas shja keluar dari bilik consultation doc air mata ni laju je turun. Dan harini saya dah pun buat appointment untuk rawatan selanjutnya pada 15/12. Doa kan saya ya semua. Saya juga akan doakan awak2 semua terhindar dari penyakit yg merbahaya ini. 😊💪🏼

Suspect ovarian cancer
16 Balas

Allahh.. saya ada baca soalan sis, ya allah permudahkanlah urusan puan ini, ringankan kpayahannya, ampunkan dosanya & makbulkan doanya🤲🏻🤲🏻

2y ago

Amin ya allah 🤲🏼

semoga diberikan kesembuhan yang tak terduga buat sis ya.. inshaallah.. maaf boleh sy tahu.. mcm mana sis buat test ni ya? gov atau swasta?

2y ago

Amin ya allah terima kasih atas doa awak

period berpanjangan tu yg mcm mn tu yer sis? sbb sy pernah period hampir 10 hari. papun...semangat sis yaa..Tuhan bagi kesembuhan🙏

2y ago

Bulan lepas sebulan saya period. Darah yg keluar banyak bukan sikit2 sampai badan saya lesu and banyak kali pitam 😌 amin ya allah terima kasih atas doa awak 🤲🏼

Aamiinn Ya Rabbal Alamin 🤲🤲🤲 Puan Jangan Berputus asa berdoa padaNYA yakin padaNYA ...

2y ago

Amin ya allah 🤲🏼 terima kasih ya

harus lawan Dan harus kuat..doa kn yg baik²..mne thu Ada keajaibn dri ALLAH SWT aaminn 🤲

2y ago

Amin ya allah terima kasih atas doa dan kata2 semangat awak 🙏🏻🤲🏼

allahhuakhbar..sis msti wanita yg hebat ni.Allah pilih dugaan bsr hnya utk org yg hebat

2y ago

Alhamdulillah 🤲🏼

semoga dpemudahkan segala urusan.semoga cepat sembuh dan sihat selalu Aamiin..

Saya senasib dgn puan...sye pun ada kanser serviks masih tahap berjaga2

2y ago

Kita sama2 kuat ya lawan silent killer ni 💪🏼

semoga dikurniakan kesembuhan buat awak. be strong kay 💪

semoga d permudahkan..cuba iktiar dgn daun belalai gajah.

2y ago

daun belalai gajah campur apple hijau..buat jus