Darah ketika ovulasi

Assalamualaikum semua, saya nak bertanya pernah tak alami apa yang saya pernah alami dan apa jalan terbaik ? Sudi tak baca keluhan saya ? 😌 Appendix surgery : 21/10 Period started : 29/10 Period ended : 02/11 Blood discharge : 07/11 till now. Masalah blood discharge ni dari bulan 10 haritu tapi sekejap sahaja 3 hari dan pernah berjumpa doc. Doc bagi ubat stop kan pendarahan dan doc kata normal mgkin period tak keluar habis. Tapi bulan ni lama sgt blood discharge tu keluar. Dah makan ubat stop kan pendarahan masih sama. Nak berjumpa doc setiap bulan bukan cost yg murah lagi2 clinic swasta. Saya pernah buat ujian pap-smear ambil sample, buat tvs scan semuanya normal. Saya takde masalah pcos, rahim saya sihat, ujian sample semua ok. Dan semasa admitted hosp untuk operation Appendix saya ada buat further checkup dgn doc pakar gyne. Dan doc pun sendiri kata rahim saya sgt sihat. 😭 saya dah buntu dgn masalah discharge ni #ingintahu #keputihan

Darah ketika ovulasi
7 Balas

klu puan dah mkn ubat berhenti darah tpi masih turun darah..puan brhenti mkn ubat berhenti darah tu, kdg ada y tdk sesuai...

boleh pegi klinik. kalau xde bajet pegi je kk. xsalah pon kan. kk byr singgit je, xperlu sampai beribu pon nk byr dkt kk tu.

2y ago

Saya pernah pergi ke klinik kk byak kali tetapi ubat yg diberi masih sama. Stopkan pendarahan. Dah banyak clinic dan hosp saya refer doc bgi jawapan yg sama. 😭

sis kt sini bkn tmpt yg sesuai bertanya soalan yg agak serius begini..awak kene tye dokter bab kesihatan ni

2y ago

Saya dah rujuk dgn doc pakar buat segala macam test semua normal. Takde masalah fibroid, cyst, Endometriosis dan lain2 doc kata saya normal. Saya disini bertanya ada ke yg menerima nasib seperti saya dan apa yang patut saya lakukan.

masalah ganguan hormon..puan ada mkn tak suplemnt tuk wanita? kdg itu la pnyebabnya..

2y ago

sb sya mcm ni la..rehat mkn apa2 hnya folic asid ,bru mkn semula ubat2an

ktorg kt sni pun x bley nak bg advise melainkn pegi klinik/hospital...

Tapi kami semua kat sini bukan doktorrr

pergi klinik