mimpi buruk

sy pregnant 13 weeks, kebelakangan ni kerap mimpi buruk mcm smlm mimpi bersalin baby mcm mcm lah.. itu normal ke? lepas tu dr awl pregnant mmg susah nk tdoe lena normal ke?

2 Balas

sy pun kerap mimpi pelik2 since preggy.. mimpi org yg dha meninggal, mimpi bsalin baby kembar mcm2 lg smpai xbole tidur.. bila bangun ok, bila tidur balik mimpi tuh sambung balik 😂tp syukur xda apa2 jg .. skrg dha bsalin & baby dha masuk 2bulan hari nih

jgn byk fikir sis...dlu sy pon mcm tu...bca surah² pndek sblm tdo...