Perasaan

Hi assalamualaikum sekadar bertanya, ada tk masa mummy2 semua tgh mengandung dan dlm masa yg sama suami pulak yg jdi angin tk betul, semua tk kena , sekadar bertanya sbb sejak dpt thu pregnant ni, dia plk yg mood swing nye, kita tkde pulak nk bad mood ke ape, tpi sis cube pikir positive sbb tknk bby dlm perut ad apa2 effect..

2 Balas

so far sy dr awl prgnt smpai 30wk ni xde mood swing2 ,merajuk x tentu pasal dgn husb. ok je.. enjoy dgn prgncy. lg kja brdepn dgn cust..so far msih bole kwl emosi. mg doa jgn la lalu perkara merepek2 dlm keadaan mengandung ni. kawalan emosi tu dri kta sndri.

alhamdulillah husband sy ok je..hurm .sbr byk2 ea..ke husband sis ada alami alahan preggy juga .tu dia jd mcmtu .mne tahu kan..😅✌kekdg alahan ni .husband pn akan alami juga..even bkn dia yg pregnant. mg d pmudahkan segalanya .aamiin