baby 1tahun taknk susu mkn/mkn muntah sbb demam

sekadar bertanya kot2 ibu2 pena ad pngalaman anak setahun tibe2 tknk susu. anak sy smlm demam tp alhamdulillah dah elok demam cirit birit pulak lpstu mkn kua balik, muntah.. dgn tibe2 tolak susu bg dia tknk. susu bdn direct ye..sy dah pg klinik dpt dah ubt..lpstu sy ad try bg jugak air kanji beras. elok kn untk baby cirit birit ke sembelit kn?? ad yg pena cuba tk???

1 Balas

setahu sy klu bby cirit bg air garam tu saja. maaf kanji beras tu siapa yg advice? sbb bby punya perut masih sensitif..xberani nk bg.