Rasa Baby Bergerak

Assalamualaikum. Saya tgh menangis skrg. Saya baru sampai rawang. Dari sg petani, kedah. Masa dalam perjalanan pinggang saya sakit. Sesampai di rumah saya baring, saya rasa pergerakan baby yang kuat. Rasa tertonjol perut. Usia kandungan baru 17 minggu. Bahaya tak untuk kandungan saya. First time saya balik kpg lepas mengandung ni ???

2 Balas

Kalau jalan jauh make sure stop every two hours . Bangun and keluar berjalan sekejap . Takut peredaran darah tak lancar ke semua badan

byk kn berehat.penat tu.