MASUK KERJA SEBELUM HABIS PANTANG

Hi Assalamualaikum, Saya terpaksa masuk kerja awal (even pantang belum habis) - kerja baru dan sekarang susah sangat nak dapat kerja. Ada boleh suggest apa apa supplement / vitamin / jamu untuk kuatkan badan? 🥹

1 Balas

Jamu ❌ Supplements, kena tanya doktor. Amalkan pemakanan sihat, lebihkan sumber protein, serat sayur. Minum air kosong secukupnya. Buat senaman sesuai keadaan selepas bersalin puan. Ambil 10 ke 15 minit kena cahaya matahari pagi utk dapatkan Vitamin D. Elakkan stress