Ubat lepas bersalin/lepas berpantang

Hi salam semua. Saya dah habis pantang. Nak tanya, korang ada ambik apa apa ubat atau supplement tak selepas pantang? #pleasehelp #ingintahu

12 Balas

X amalkan ape2 ubt or supplement, just jga pemakanan n amlkn gya hidup sihat...😉

makan vit C je sekali sekala. klo time tu stok buah kt uma ada lagi, makan buah. gitu lerr. hehe

xmkn apa2 supplement pun..just mkn mknan seimbang,minum air cukup & berfikiran positif

jamu mutyara dengan pati ikan haruan

saya still on vit c ..

xde ambil ap2 ubat..

xde amik apa2 ubat..

xambik pape ubat.

tiada..

Vitamin c