Kerap tidur

Assalamualaikum, saya risau jugak baby saya dah 2bulan lebih,tapi kerap tidur, susu pun kerap jugak. Dia tidur selepas 2 or 3 jam bangun susu lepas tu tidur balik. Saya kejutkan nak mandi memang baby nampak aktif,masa tengah mandi pun baby aktif,tak nampak letih. Lepas mandi susu semua terus nak tidur balik. Ok ke baby kerap tidur?

2 Balas

Waalaikumsalam , Puan. Apa yang Puan nyatakan itu semuanya bukan suatu masalah. Ia adalah proses normal baby growth. Puan boleh cuba perbanyakkan membaca mengenai proses tumbesaran baby. Harap perkongsian ini membantu Puan 🤗

Normal lah sis,,tu cara bby nk membesar,kerja dia mmng mnyusu dn tidur,,mmng jarang la dia berjaga lama