Kerap tidur

Hai mummy semua.. saya nak tanya normal ke baby 3 bulan kerap tidur waktu siang? Kadang2 lepas mandi pagi sampai ke petang tidur nya, terjaga bila nak susu je lepas tu sambung tidur balik.. Sebab dari NB sampai 2 bulan lebih kemain payah nak tidurnya 😅 #firstmom

1 Balas

3 bulan masih newborn. Memang banyak tidur sbb dia tak kenal siang malam lagi. Asalkan tidurnya mencukupi. Boleh pantau waktu tidurnya dlm Apps ni

2mo ago

tpi ank sye siang susah nk tido kalau mlm snng tido lame pon lame bngun cume susu je pastu tido kalau siang je sush die nk lelap klau lelap pon tk smpai 10minit bngun balek