Ank mninggal dlm kandungan

Assalamualaikum,, saya nk tnya,, ada ssiapa tk prnah mngalami mcm saya? Bby saya mninggal swaktu dlm kndungan 4 bulan... Tiba² jantung dia berhenti .. Sblum tu saya mmg xda msalah apa² .. X jatuh, xde pndarahan xde rasa sakit . smua trjadi dngn tiba² .. Bila tnya dokter, dia kata xde apa² pnyebab bby saya mninggal .. Bbrpa hari sblum ne saya jumpa dokter pakar, .. Dokter kata bby saya ok , xde trkna jangkitan apa² pun ... Mungkin antibodi saya sndri yg mnolak sndri kandungan saya ... Kira bdan x boleh nk trima kndungan tu.. Tp saya kna tunggu kputusan . dokter x bleh nak komfemkan n kata apa² buat masa ne .. Diorg nak saya rehat n tnangkan fikiran.. Mumy² prnah alami mcm saya tak? And klau btul mmg msalah antibodi ,, ada harapan x untuk mngandung lagi... ? Saya dh tnya dkat dokter , tp blum dberi jawapan...

1 Balas

takziah semoga awk&suami sabar dengan ujian ni..semoga cepat sihat.maaf sy x ad Pnglman ni.sy up kn post sis..

4y ago

trima ksih ❤