Berat Baby Dalam Perut

Salam Hi, Nak Tnya Sy Dah 36mggu Harini, Tp Dokter Kata Baby Dalam Kandungan Saya Kecil Molek Je Berat 2.1kg.. Kata dokter ok je xde masalah x kurang n x lebih graf pun. Cuma saje je nk tnye, Ade Ke Cara Nk Bg Baby Tmbah Berat Sikit Lg. Kot2 La Ada Tips Yg Boleh Guna.

1 Balas

kalau baby normal based on Dr, saya ok je berat macam tu. kalau baby berat sangat, nti Pn susah nak bersalin. dan koyak jahitan tu besar. nanti susah bila pantang. Pn rilek je. tak payah risau. asal baby sihat and xde masalah

4y ago

sama2 😊