gatal gatal

Assalamualaikum.. Saya nk tanya.... Skrg ni kandungan sy dah 4bulan.... Yg jdi mslh sy skrh ni perut sy jadi gatal2... Bila garu best je...hihi...tp xda lah bekas apa2.... Ada tak myk apa2 @ losyen apa2 utk hilangkan gatal2...? Anak pertama... Xada pengalaman lg....

14 Balas

sy plak da tgu hari je. strech mark sy smpai timbul tau. gatal dia jgn ckp lah. sy mmg x dpt tahan lsg. letak losyen ke,oil ke.. ttp gatal. mertua sy ckp rambut baby tu. tp mmg ye sy perasan. kalo gatal belah kiri, kepala dia kt kiri..skrg ni gatal kt bawah perut.. sbb dia da turun ke bwh da. 🤣 sy redha je da kalo ada parut ke apa.mmg xleh bincang gatal dia.