Badan gatal2

Sy dh minggu ke 34. Last check up naik 3kg dlm 2minggu. Kaki membengkak. (Tp pakai stokin & tinggikan kaki time tdo dh reda kan bengkak.)Perut jadi gatal2. Org ckp jgn garu. Sy cuba tahan rasa gatal tu, kdg2 tergaru jugak. Letak Biooil tetap gatal. Lotion pun masih gatal jugak. Skrg ni area peha & kaki ada gatal2 jugak. Xpasti pembawakan anak or allergic. Setahu sy, sy xda alahan apa2 makanan

1 Balas

sy bru 8 weeks naik gatal2...dkt peha..teruk juga.. garu sbb xtahab sgt.. 😥..pegi kkia xkurang..pergi swasta mkn ubt...sapu krim baru kurang..tp da berparut..

3y ago

lupa nak update. Beranak week 35. Alhamdulillah xde komplikasi. Rasa gatal hilang bbrp minggu selepas beranak.