Gatal gatal

Mcmana nk hilangkan gatal2 time pregnant ni yer? Satu badan rasa gatal kulit kering gila2 😭 sy garu sapa melecet kulit dah , pakai lotion pun sama je kering and gatal jgk kulit ni 😭 sy pregnant 28weeks jadi takut nk ambik apa2 supplement untuk lembabkan kulit hmm mcmana ye ? Ada tk mommy kat kini pernah rasa mcmni time pregnant ? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

sy msok trimester 3 ja mmg start gatal² ni . melecet rata . tak boleh peluh sikit 😅

7mo ago

Kan rimas sbb gatal sgt , berpeluh and gatal kat perut plk kulit jadi kering

saya terus p klinik, minta ubat dari doktor. baru lega .

7mo ago

Sy dah tnya doc ada ke ubat untuk gatal2 ni doc cuma ckp “takpe nnti hilang lah gatal ni” takde pun bagi ubat masa check up haritu