15 week perut tegang

Assalamualaikum saya just nk tanya sbb ni first time pregnant. Normal ke 15 week perut rasa tegang and pinggang sakit sgt2. Alhamdulillah bleeding mmg tak ada.

2 Balas

waalaikumsalam. sy nk nk tnya jugak. soalan puan ni dah 9months ago. jd adakah normal weeks 15 perut rs tegang ? mohon bantuan 🤗

3y ago

Maaf lambat reply nya. 15weeks tu normal sis. Sbb baby nak makin besar. Perut kita baru nk start meregang. Alhamdulillah sy dah selamat bersalin dah. Anak pun skrg dah 7bulan ☺️

Sama sye pun 15 week . Perut sakit and tegang pinggang sakit . Emm

3y ago

Normal sis. Sbb baby nk makin besar. Perut kita yg slim tu nak makin meregang. Sbb tu rasa tegang and effect pinggang. ☺️☺️