share sikit pengalaman mommy mommy dalam ni hehehe

hi, nak tanya, normal ke 15 week, perut kadang rasa mcm tegang, senak & mengeras. Semalam ada makan buah tembikai, malam nak tidur tu pinggang belakang tak boleh bawa bincang, sakit pastu hilang pastu datang balik. Ke memang normal ? and masa 15week ni dah boleh ke rasa gerakkan baby ? #pleasehelp #firstmom

1 Balas

hi mommy. awal kehamilan biasanya memang ada rasa senak macam senggugut tapi incase keluar cairan terus ke klinik okay. gerakan bayi boleh mula rasa daripada 18 ke 20 minggu.

3y ago

la ye? pernah jugak dengar situasi mcm mommy ni tp belum pernah rasa 😅 jangan risau, selagi takda cairan keluar In Sha Allah baby okay ❤