perut tegang

Saya first time pregnant.. sekarang dah masuk 16w. Dari 15 minggu lebih tu perut saya jadi rasa tegang penuh senak je setiap masa.. Rasa tegang penuh yg mcm kita kekenyangan tu.. Normal ke rasa mcm tu ye?

3 Balas

Saya hari2 mcm tu. 16 weeks jgk. Tu angin sis. Sy klu jadi mcm tu sy sapu minyak angin. Nti dia slow2 hilang. Tp jgn sapu minyak angin kat perut. Sapu kt dada, blkg badan.

saya pun rasa mcm tu jugk sis. tp ada time²nya lah.