nenas berlauk

assalamualaikum, saya nk tanya.. kalau nenas yang dah di masak dgn lauk.. contoh pajeri nenas, masak lemak nenas, boleh makan untuk yang baru mengandung mcm saya ni.. 7 weeks?? takot nak makan sebb pernh 3 kali gugur..

12 Balas

jika dah 3 kali gugur. kali ni harap sis berjaga2 dari segi permakanan & aktiviti sis (bykkn bereht). jika teringin pape mase check up cuba tanye dktr yg rawat sis. dari situ sis boleh dpt info yg lebih tepat utk kndungan sis. #03Dec20  #IbuRA #TAPSuperMoms