Confius mommy

Assalamualaikum ,,saya nak tnye ..hari khamis lepas sya ada buat test clear blue ..dye tulis pregnant 1-2 ..than hari sabtu sye g scan tpi blom nmpak lgi dot tu ...cme dr kata dinding rahim tebal ..dye sruh repeat scan lgi 2 minggu sbb msih bru lgi hamil ..so sye confius sebb period sye x ikot time ..ade bulan awal ade bulan lmbat ...umm,,ade x mommy2 dlm ni yg sme situasi cm sye ...

1 Balas

sama mcm sy,sy p scan xnampak apa lg,cek upt naik double line,Dr kata masih kecil lg...jd repeat scan 6minggu lg..

2y ago

Dr ckp 3weeks dah,ye mudah²an ada rezeki kita... aamiin3x