risau

Assalamualaikum... Saya nak tanya,,skrg saya 28 week,,nak tanya apa petua supaya kencing tak kotor,,dan skrg ni hb saya rendah sangat,,,

2 Balas

minum bnyak air..kurangkn minum air bgula..hb tu dpt naikkan dgn pemakanan..seeloknya mkn hematinic wktu pg..smsa perut kosong..sejam slps bru boleh minum pagi..spya ubt cepat serap..

Saya pn kena kencing kotor sis. Dh penat mnum air masak. Kencing ni tklrat nk kata brapa kali ulang tndas tp ttap kotor. Smpai Dr bg ubat utk kencing ktor i hmm