Mcm mana nak buang fikiran x best ni

Assalamualaikum, saya nak tanyaa. Ada x mommies yg mcm saya risauuu bila tgk sesuatu duk teringat2. Takut terkenan kat baby nauzubillah 😭 tapi dah istighfar banyak2 n cuba buang tapi duk teringat jugaa 😭 contoh mcm tanda lahir besar kat muka atau apa2 je 😢

9 Balas

Bila terfikir benda yang mcm ni, cepat2 istighfar n doa supaya Allah sihatkan tubuh badan baby, berikan kesempurnaan pada fizikal dan juga akal fikiran baby. Ingt ni selalu. Sebab masa pregnant dlu pun saya kerap fikir benda yang tak best.. Tapi cepat2 doa supaya Allah permudahkan semuanya. Jangan layankan sgt okiee 😘