Nak Tanya

Assalamualaikum.. Saya nak tanya sapa yg ada pengalaman kena buat BSP.... Kita kena start puasa mlm sblm nak pegi klinik esk tu kan? Nurse cakap kena cucuk 4 x kat jari kan? So mmg spjg hari kena puasa smpai dah setel cucuk 4x tu ke mcm mne??? Mohon pencerahan semua.. Sebab esk sy kena pegi klinik untuk buat BSP...

19 Balas

Pukul 10mlm puasa, 8pagi buat bsp lps tu boleh mkn kul 10pagi puasa sampai pukul 12pm, them 12pm dtg balik buat bsp lps tu boleh mkn sampai pukul 2pm puasa sampai 4pm, 4pm datang balik buat bsp lps tu boleh dah mkn sampai pukul 6pm stop mkn 2jam, 8mlm pergi balik buat bsp...