34 weeks

Assalamualaikum. Saya nak tanya, normal tak sekarang ni saya rasa tak selesa je dekat perut???? Rasa macam seeh/berat sangat perut ni. Baby gerak okay je. Mengeras tu ada tapi tak sakit pun. Kaki tak payah cerita dari peha sampai ke tapak kaki ya Allah sakit tu memang nak nangis kalau nak bangun dari duduk atas lantai. Sampai terpaksa solat duduk. Bila nak kencing mencangkung tu Allah jela yang tahu sakit tapak kaki dengan lutut nak boleh ke bangun.

11 Balas

sy bru 31mggu ni risau plk.. dh rasa sakit².. kdg mengeras n sakit.. tlg blkg pun sakit.. bby kuat tdur.. tp dia selalu gerak ga..