keliru

Assalamualaikum, saya nak tanya kepada sesiapa yang boleh bagi saya jawapan tentang hal nie.. harini saya cek kandungan da 5bulan.. tapi masa buat preg test bulan 3, doc private kata line tak nampak lagi.. and after a week jumpa doc private saya buat test sndiri and baru nampak double line.. kalau ikot kiraan saya kndungn baru 3bulan.. mcm mana bole da 5bulan ?

1 Balas

2bln sbelum cek tu ada period tak? Doc ada scan tak masa cek up tu?

4y ago

Itulah.. nanti nak cek klinik lain..