Selain nak period or hamil, ada sebab lain tak?

Assalamualaikum. Saya nak tanya jika ada sesiapa yg tahu or ada pengalaman mcm saya. Selain nak period or hamil knpa ye puting tegang/keras and sakit sgt ble sentuh. Period sy lama lg. Kalau nk kata hamil mustahil. Sy gune app period tuh. Tgk wktu subur jauh lg. Ada sbb laen tak. Last period 29/1/2020.

3 Balas

Macam saya. Siap kena refer klinik specialist untk breast scan. Alhamdulillah tiada yang serious. Saluran susu membengkak mungkin sebab suami pegang. 😂 itu yang dr cakap dgn saya masa g scan awal bln 2 ritu. Siap dr suruh check upt tapi negative.

Cuba check upt. App bukan boleh percaya sgt

5y ago

Ohh yeke..

Nak subur..