Nyusu & was was

Assalamualaikum saya nak tanya, dan explanation dia mungkin agak panjang 😅 Saya makan perancang, tapi semasa bersama, saya tertinggal, pada waktu itu saya tunggu untuk period. Selalu hari kedua saya dah period, tapi hari ketiga baru saya period. Then habis period awal. After seminggu lebih selepas period, saya rasa serba takena, cramp kaki, taksedar perut, lapar, kerap pening sakit kepala, selalu rasa loya tekak, then 2 3 hari ni anak kerap merengek tukar tukar dada semasa menyusu. Tanda tanda tu ada kemungkinan saya hamil? Sebab after period yg terbaru saya dah takmakan perancang dan tak bersama.

2 Balas

Harap ade sesiapa dapat beri pendapat dan pandangan

sis tk cuba beli upt ke?

4y ago

Tidak lagi 😅 sebab takut berharap pulak. Tapi kalau takde takpe. Perasaan bercampur baur 😅