Adakah tanda hamil?

Hai nak tanya saya last period 10hb. 14hb ada bersama. Lepas tu saya selalu rasa tak sedap perut. Kadang rasa cramp lepastu sakit pinggang. Sampai sekarang dia kerap sakit. Nak tidur kadang pun susah. Boleh tolong bagi pendapat. Tapi saya check upt 2 kali negative. Tolong saya

6 Balas

Kalau ada rezeki insyaAllah ada. Symptom ni sama dengan saya. Mula dengan cramp dan ada lendir warna pink keluar. Boleh cuba check upt lagi sekali selepas cycle period dah overdue and if tak period even dah patut period. Good luck 😊

10/10 tu last day period? first day period bila? upt negatif dapat bila? cycle awak selalu berapa lama? boleh cuba tuamkan atau sapu minyak panas kat pinggang tu, urut2 sikit. cuma avoid kawasan bawah perut dan ari2.

Kalau saya mmg tak percayakan symptoms semata. Banyak kali kena scam dgn badan sendiri bila terlalu berharap. Jadi kena check dgn upt juga. Tunggu delay period ya sis

6mo ago

Kalau sakit sangat better ke klinik terus sis

cuba tunggu next period. jgn cek awal sgt sbb ada simptom tu. biasa nya sbb hormon. takut nnt blh jd stress.

tunggu pada delay period pada date sepatuntnye

Tunggu next due period.

6mo ago

last period 10 oct tapi tahap sakit tu kadang sampai 7/10