Tanda-tanda pregnant

Baru² ni sy rasa sakit di bhgian pyudara, kerap terjaga mlm, kerap lapar, cramp di perut sehari je masa tu. Time period tak pernah pula rasa sakit di bahagian payudara. Dengan senggugut tu biasa sakit lama sikit. Mohon pencerahan ibu ibu. Adakah tu tanda pregnant. Tengah tunggu date untuk period. Ke better buat upt lepas seminggu delay period? Sy period teratur. #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

lps delay period bru buat upt. or else beli clearblue digital. 1-2w pon boleh detect. kalau postive nnti tgu 8w bru pg scan dkt klinik.