Keropok lekor boleh makan atau tidak?

Assalamualaikum, saya nak tanya. Boleh atau tidak makan keropok lekor pada trimester 1?(week 11). Ada kesan kah kalau kita dah makan? Ada siapa2 tahu? Boleh share...

15 Balas

Saya makan semua benda (kecuali yang tak boleh makan macam nenas muda) 😆 lagi2 keropok lekor. Bercuti ke terengganu seminggu, seminggu pakat makan keropok lekor sokmo 😅

Rsa boleh je Cuma sos keropok lekor tu kalau ada cmpur cuka Tk elok utk kandungan Yg ni tk pasti saya cuma baca ja kt google

Makan je sis.. Saya siap order kopok lekor dari terengganu 😁 sebab beli kat luar kadang keras so saya goreng sendiri je

Boleh je makan keropok lekor. Takda masalah pun. Saya makan masa first trimester okay je.

semua benda boleh makan. tp biar berpada2. jgn seksa diri sampai taknak mkn semua benda.

Boleh je mkn.... Sy tri1 kerap mkn kepok lekor...kalau balik terengganu hari2 mkn..

Time preggy nk mkn ap pun mkn la sis..yg xboleh mkn mcm2 bila tgah berpantang😅

Sy mkn sbb suami sy niaga grg pisng ad jual kopok leko skli😂

Makan la . Keropok kan dari ikan, byk protein bagus .

sy hentam je keropok lekor ni sis..