Klinik Kerajaan Ibu dan Anak Cyberjaya

Assalamualaikum, saya nak tanya ada ke mommies sini yang sedang atau pernah menetap di Cyberjaya? Saya akan berpindah ke Cyberjaya dari Seri Kembangan. Tapi saya confuse kalau di Cyberjaya, kita kena check up di hospital mana. Dan lagi satu, boleh ke kita inform nurse di klinik lama untuk tukar lokasi hospital baru? Ada apa apa dokumen perlu disertakan ke? Maaf ya ini first time pregnant jadi saya taktahu proses untuk berpindah hospital mcm mana😌 Terima kasih semua❤️

1 Balas

biasa jika nk trnsfr kes mereka akn bg surat..jika dr kk kita kena mention pd kk asal yg slalu kita pergi .kmdian pergi ke kk br buat appointment baru nnti mereka akn beri appointment..kalau d cyberjaya..kk trdekat d dengkil klnik ibu anak...kalau hsptl takat ni hsptl cyberjaya yg baru tu blum lg buka dan beroperasi ..mg dpmudahkan segalanya .aamiin