simtom mengandung

Assalamualaikum... Saya ibu anak sorang.. Saya baru melahirkan anak bulan august hari tu.. Last period bulan 11 hari tu.. Dan sekarang tengah pening dan rasa loya nak muntah.. Saya tak bersedia lagi untuk ada anak no.2.. Sekarang takut check pregnant test.. Takut ada doubleline.. Please bagi sokongan dekat saya...

1 Balas

Check saja sis. Kalaw betul2 double line boleh jaga kandungan awal. Sy pun bersalin bulan ogos tahun ni dan belum seMpat ambil perancang. Ada bersama tapi suami buang luar. Beberapa hari yang lalu terasa mcm simptom2 pregnant. Risau jugalah tapi x sempat check tiba2 pagi tadi period.