Pil perancang oralcon

Makan pil oralcon lepas seminggu mual pening tak lalu makan ,makan ja nak muntah,gosok gigi Pon rasa nak muntah ,tu ubat tak sesuai Ka @ mengandung ya ,tak test Pon tggu period trun Lu kalau tak my baru nk test pregnant

2 Balas

kalau tak sesuai pil perancang biasanya setiap kali makan pil akan rasa mual2 atau pening. boleh try buat upt,manatau double line. kalau tak pun kena bincang dgn nurse

1y ago

baik terima kasih