Excited mommy

Last period bulan 11 🥹🥹 Semalam test sebab rasa mcm pening kepala..then ni result dia..😄😄tak tahu la brpa minggu..ni third pregnancy dah..anak no 2 dah msuk 10 thun

Excited mommy
2 Balas

Salam sis..same dgn saye last period bulan 11..minggu lepas pg cek kk..isnin baru nie terus bukak buku pink..semalam pg scan doktor ckp kecik lagi mungkin dlm 4 kea 5week😅😅banyak kali doktor tanye betul kea tarikh last period tu😅😅lepas tu saye kena repeat scan bulan dpn pulak🤭🤭

2y ago

Harap2 macam tu la..hehehe

tahniah sis..berpa minggu dah?

2y ago

selalu buka buku 8 minggu ke atas..tp mcm sy dktr suruh bukk awal sbb pernah ggr n now Ada hypertyrd n pcos..jd kne bnyk berjg2