ibu hamil boleh makan maggi?

Assalamualaikum, saya hamil 12 weeks. Saya teringin sangat nak makan maggi/mee segera, boleh ke saya makan mee segera? Atau saya kena tunggu 3 rd trismester. Ada yang bagitahu saya, 2nd trismeter tidak elok makan makanan tersebut kerana perkembangan bayi paling laju di 2nd trismeter. Terima kasih.

1 Balas

Saya makan je tapi tak bnyk.. mee tu saya rebus then buang air dia (sbb ada wax) then saya rebus balik. perencah pn sikit je letak..