Makan mee segera / maggi boleh ke ?

kalau kandungan dalam 5/6 week boleh ke makan maggi ? nak pandangan dari mommy mommy semua☺️ thankyou

4 Balas

Before tahu ada baby termakan juga 1 ke 2. Sebaiknya tak makan pun takpa sebab tak elok untuk perkembangan baby. But for sure kalau dah teringin tu makan lah sesudu dua je. Lebih bagi daddy ya.

boleh je mom..tp batasi mkn dlm seminggu 2 kali je... tambah kan telur dan sayur2an...

Saya pun sama teringin sangat nak makan maggie 🥹 tapi takut nak makan

Saya baru je makan .. makan aje sbb teringin sangat