Makan maggi boleh kah?

Hi. Sy hamil 5minggu 3 hari. Boleh ke makan mee segera mcm Gardenia ni?

Makan maggi boleh kah?
3 Balas

Sama la sis kite 5w gk..teringin sgt nk mkn maggi tapi sy tahan last2 mkn jgk dlm 1-2sudu just buat rasa2..lgpon sy ade sej keguguran jd sy berhati2 sikit…Dr pon ckp makann bkn punca keggurn sbnrnye..tpi kita as a mom to be..sebolehnye mkn mknn berkhasiat utk ank dlm kndgn

6mo ago

sy pakai mee ni, buat kuah sendri.perencah x ambik. x berani nk mkn kt kedai, air rebusan tu x buang.

boleh 1 kali je dalam seminggu atau sebulan je. jgn setiap hari.

saya teringin betul nk makan kerabu maggie... blh ke makan ye?