Sengal kat payudara

Assalamualaikum. saya dok rasa sengal2 kt payudara..kenapa ya? then skrg kerap sakit pinggang..doakan saya murah rzeki utk preggy?

12 Balas

Waalaikumussalam. Kalau sengal kat payudara salunya tanda nak dtg haid atau dh pregnant. Semoga ada rezeki ya sis.

5y ago

ikut calendar period tu 8hb ni date priod. ya allah moga ad rzeki sy😊

Simptom pregnant dgn PMS lebih kurang je. Kalau dah lewat period boleh confirm dgn upt.

amin....semoga allah tiupkn malaikat kecil dlm rahim awak...

payudara sengal dua2 belah ke atau sebelah je?

Aamiin,sama lah jg dgn sy sis

Aamiin

Aminn

Amin