38week macam2 dah rasa Sakit pinggang ngilu pyudara tpi bby kt dlm happynya begolek golek😂

#ingintahu mcm2 dh rasa payudara yg rsa mmbengkak rsa ngilu..skit2 pinggang kerap kncing...tpi blum ad tnda mcm darah cmpur kputihan mcm preggy first mngkin stiap bby beza2?

2 Balas

sy 1st & 2nd baby xda trun tnda.. cuma contraction sngt kuat & kerap....smpai rsa dua hati nk ke hospital ke x sbb slalu nurse bagitau tnda nk bsalin kluar lndir/darah.. bila dah kerap cntraction smpai x tahan, sy trus ke hospital.. cek2 dah ada bukaan 🤣.. skrg tgh prgnant baby 3rd.. xtau la kali ni tnda yg sma juga atau tak 😅😅

2y ago

dn lgi bezanya prtma dk ke dua ni ..yg prtma sye tk prna rsa skit2 pinggang aplgi bgian vagina or ap pun just peca ktuban bbrpa minit kmudian bru lh sakitnya ya allah..sakit sngt...yg ke dua ni start bru 7bln dh rsa sakit bgian pinggang smpi ingtkn sye akn mlahirkn awal dri jgkaan tpi dh 38week3hri bru dpt ngilu2 pyudara😂..

Semua kelahiran berbeza2