Susu bengkak

Assalamu'alaikum .. Saya dah sekamat bsalin pada jandungan 32w2d .. anak saya masuk NICU. Macam mana nk bg redakan susu bengjak n air susu boleh mengalur dengan pam susu..utk sy betikan pd anak sy

2 Balas

Urut breast. tuam dengan air suam sekitar breast. cari bhgian bengkak tu, pelan² urut sampai bengkak tu lembut. Jemput join telegram Channel https://t.me/tipspenyusuansusuibu untuk tips penyusuan ibu, resepi milkbooster dll.

2y ago

mcm mana nk urut ye? sy tuam pastu urut sikit2 slalu xjadi. sbb sy takut sakit xbrani nk urut kuat2