Susu bengkak

Assalamu'alaikum .. Saya dah sekamat bsalin pada jandungan 32w2d .. anak saya masuk NICU. Macam mana nk bg redakan susu bengjak n air susu boleh mengalur dengan pam susu..utk sy betikan pd anak sy

2 Balas

Urut breast. tuam dengan air suam sekitar breast. cari bhgian bengkak tu, pelan² urut sampai bengkak tu lembut. Jemput join telegram Channel https://t.me/tipspenyusuansusuibu untuk tips penyusuan ibu, resepi milkbooster dll.

2y ago

mcm mana nk urut ye? sy tuam pastu urut sikit2 slalu xjadi. sbb sy takut sakit xbrani nk urut kuat2

urut sis, bahagian puting skali. blh tuam kwsn bengkak ngn tuala suam