anak fully bf

ibu2 yg baby fully bf mcm mana ye ibu handle jika bekerja ,ibu2 pam susu utk beri pd pngasuh ke atau ibu ikhtiar utk bg susu fm guna btol .bby sy 2 bulan dan fully bf ,sy nk kerja ,tp tula sy cuba pam susu tp tak kluar byk,lama sy pam tp susu kluar sikit2 ,dan dah try bg bby guna btol tp dia refuse .ke mmg ambil masa ye utk bby trima fm dlm btol?

1 Balas

hi awak. sy ibu yg berkerja. kalau mcm sy baby mmg reject susu fm awal2 dulu. jadi mmg xde tpop susu dkt baby. baby fully susu badan. cuba awak share timing awak pam waktu bila? awak pam berapa lama? gap setiap kali pam mcm mna? size corong pam awak dh betul ka?