Belum ada rezeki lagi 🥲

Hi assalamualaikum, saya dah lama jugak berkhawin 😊 boleh ke yang dalam ni share beberapa tips atau petua untuk mengandung first baby. macam-macam jugak dah usaha masih belum ada rezeki lagi 😅

1 Balas

tips normal , lepas priod tu slalu kn bersama . bole search google posisi yg sesuai cpt dpt ank . sye dlu pena try minum air rebusan dukung ank . jgn stress , jgn pkrkn psl bile nk ade ank nti tau tau pregnnt je 😉

3y ago

Thank you hehe 🤲🏻