Petanda apakah, takut saya dibuatnya.

Saya ada mimpi saya melahirkan anak? apa petanda tu ya? saya dah 10bulan kawin tapi belum ada rezeki untuk ada anak 😭 Doakan saya ada rezeki untuk pregnant macam awak semua jugak ye 😊

1 Balas

bukan nk menakutkan tp sy kerap mimpi yg berkaitan baby. melahirkan, menyusu, dukung, pandang. semua tu ada kaitan dgn saka. alhamdulillah dh takda lps dptkan rawatan dgn perawat islam. bkn la sy nk kata awk pun sama cuma itu yg terjadi pd sy. doa2 semoga mimpi awk tu hanya mainan tido dan takda keba mengena dgn benda2 ghaib gini.

3y ago

tula sis, saya juga ada terbaca tentang ni, inshaallah akan cuba jumpa ustaz jugak, kene cuba untuk kesihatan kan, terima kasih sis ya 😘