upt negatif dan positif kabur

Assalamualaikum. Saya ceq pagi tadi tp satu +ve, 1 -ve. Pastu ada tompokan darah. Hari sebelum2 ni ada pening sampai nak pengsan, dan nak muntah tapi tak muntah, pastu saya pi klinik kesihatan, buat ujian air kencing, Dr kata -ve. Semalam perut cramp sgt2, rasa nak muntah tapi tak muntah still ada. Harini rasa cramp perut lagi dan habis dari pinggang sampai kaki sakit berdenyut. Adakah saya mengandung atau tak?

2 Balas

cek upt slps 2 hari if ngndung hormon hcg mkin mningkat n boleh detect prgnt or x by upt. if ngtif mean xprgnt

Cuba check lg nanti.