gugur 4weeks

hai moms ni nak tanya , apa tanda keguguran awal yee ? ahad lepas saya cek upt 2 line , 1 pekat 1 kabur , pagi tadi cek balik tapi -ve , kalau ikotkan harini saya 4weeks 1days , dari semalam mulanya sakit kepala dengan sakit pinggang , kadang sakit pinggang sangat hingga menangis , kadang rasa pening kepala , harini saya muntah uncontrolled , kenapa yee ? ada pengalaman tak #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

tnda gugut ni akn kluar darah brcmpur lendir.sis akn rsa skit bhgian pinggng perot mnyuncuk.better sis p hosp trus untk check

6mo ago

okayy siss , ni rasa sakit sangat dari semalam , duduk lama sakit , berdiri lama sakitt