Ragam ibu pregnent

Ada ke ibu² dalam ni mcm saya ? Saya tak mabuk atau muntah² just loya sikit² pagi² tapi tiap kali masuk bilik air nak mandi tekak jadi loya sampai cramp perut rasa nak muntah tapi tak muntah pun..normal ke ?

1 Balas

Normal tu. saya pulak alahan tengok kereta susun2 parking tu. Asyik temuntah2 je tgok kereta parking 😂 . Perangai ibu2 preggy ni macam2 je kan, kadang2 lucu. Sbbtu sy tak kluar rumah. Kluar bila nak checkup je. Sbb asyik mabuk tgok krta parking 😅

1y ago

Semenjak sy alah tgok kereta bsusun park tu, sy tak memandu dh. Gantung lesen hahahha . Suami yg pandu, x larat sy 🤣 smga cpt hilang alahan pelik sy ni 🤲🏻🤲🏻