Acid Folic

Assalamualaikum . Saya baru nak cuba acid folic baru . Sebelum ni akk spupu yg bg dr klinik ? dan da habis . Ni bru beli dkt farmasi . Okay tak ye acid folic ni ?

Acid Folic
8 Balas

Kalau acid folic yg mcm gmbr kat atas tu kita still sambung consume lps tahu kita preggy 4 week ok ke? Maksudnya sy guna yg tu jugak selepas saya tahu sy preggy

4y ago

boleh je sis . Saya pun ada lg cuma da berhenti makan sebab nurse bagi ubat lain .

Waalaikummusalam.. elok.. sy amalkan 3 bulan sebelum mengandung.. sekarang sy dh mengandung sy ambil iberet folic plak..

Ok sis sya amalkan ini lah dpt ank kdua

ok sis . . sy pn mkn folic acid ne. .

Sy guna smnggu lekat dh..haha

4y ago

Tq sis info ny

Boleh je asal tak expired lg

5y ago

okay sis . terima kasih 😊

Ok sis

Ok je sis. I pun makan yg tu buy from AA pharmacy sebab cheaper

5y ago

terima kasih sis 😊